Rólunk

MAX CARP fish food dependence

Mint vállalat a legnagyobb valószínűség szerint sosem fog elérni olyan méreteket, hogy egy olyan nagy konglomerációvá alakuljon, amely alkalmazottak ezreit foglalkoztasson. Éppen ezért kezeskedhetünk azért, hogy csak olyan emberek foglalkoznak a pontyozó csalik készítésével, akiket egy dolog biztosan összeköt: minden élő iránti, s legfőképp a pontyok iránti szeretet. Az a legfontosabb szempont és garancia a legmagasabb minőség megőrzésére. Úgy gondoljuk, hogy sok közös vonásunk van Önnel, és főleg a pontyokkal. Azáltal, hogy igyekszünk termékeinkkel hozzájárulni az Ön horgászszerencséjéhez, és hogy a pontyoknak ellenállhatatlan ínyencségeket kínálunk, a jól végzett munka elégedettsége tölt el minket.

Annak ellenére, hogy azonnali reakciót kiváltó csaliról van szó, a kiegyensúlyozott összetételnek köszönhetően a pontyok állandóan (hosszú távon) keresni fogják azt. Ez annak is köszönhető, hogy ez a bojli gyorsan emészthető (emésztőenzimek és baktériumok hatása miatt), és nem terheli meg a hal emésztőrendszerét. Az, hogy a MAX Carp termékek miért ilyen fontosak a pontyok számára, mindenesetre örökre a pontyok titka marad, hisz senki sem képes ponttyá válni vagy megkérdezni tőlük. Ebből kifolyólag az egyetlen elfogadható mérce a kifogott halak mennyisége és nagysága.

Kíváló termék

Olyan termékek széles választékát kínáljuk Önnek, amelyeknek „szíve és lelke van“. S mindezt azzal a céllal, hogy a legigényesebb vásárlóink is elégedettek legyenek. A termékek gyártása során a legmagasabb minőséghez ragaszkodunk, elsősorban az ízek terén. Mint ahogy azt biztosan tudja, a ponty sok receptorral rendelkezik, amelyek segítségével azonosítja az adott élelmet, ezt követően eldönti, hogy azt elfogadja-e vagy sem. Ezért a sikeres pontyhorgászat érdekében szükséges tudni, hogy az íz legalább olyan fontos, mint az illat és a tápanyagtartalom. Ahhoz, hogy a ponty tudja, milyen az íze az élelemnek, nem kell felvennie azt. A mi bojlikeverékeink 36 összetevőből állnak, amelyek az ízek, illatok és a tápérték különleges harmóniáját adják. Az összetevők kiválasztása során különös figyelmet szentelünk azok minőségére és egyediségére, amelyek Önnek mint vásárlónknak biztosítja a csali hatékonyságát. Éppen ezért kínálhatunk Önnek olyan kiváló termékeket megfizethető árakért, amelyeknek segítségével bármilyen vízben sikeresen horgászhat pontyokra (feltéve ha abban a vízben tényleg van ponty)

Kellemes vízparti pillanatokat és még több sikeres pontyhorgászatot kíván
a MAX CARP fishfood dependence nevében
Ivan Juřička

Európai eredmények

2011 World Carp Classic Franciaország

I. helyezés  › Marcel Hromnik / Igor Valko  • Max Carp Team
 Szektor legnagyobb halát fogta Marcel Hromnik / Igor Valko • Max Carp Team

2011 IV. Top Secret Carp Cup

III. helyezés › Jiří Vetr / Radek Pospíšil

2010 III. Top Secret Carp Cup

II. helyezés › Jiří Vetr / Radek Pospíšil

2009 II. Top Secret Carp Cup

III. helyezés › Vladimír Pazdera / Martin Cermak

Magyarországi eredmények

Challenge Week 2010

II. helyezés  › Kouba Frantisek / Petr Smísek • Max Carp Team

2009 Bojli Show  Háromfa

I. helyezés › Petr Smísek / Kouba Frantisek • Max Carp Team 2
II. helyezés › Ivan Juricka / Jíri Fanta • Max Carp Team 1

10 éves Bojli történetének legeredményesebb horgásza › Kouba Frantisek

Challenge Week 2009

Alapanyaggyártók Győztese

2008 Bojli Show Háromfa

III. helyezés › Ivan Juricka Jiri Fanta • Max Carp Team 1

Challenge Week 2007

I. helyezés › Kouba Frantisek / Petr Smísek (Max Carp Team)

2006 Bojli Show Háromfa

1. Max Carp III. Czech Republic
2. Max Carp II. Czech Republic
3. Max Carp I. Czech Republic

2005 Bojli Show Háromfa

I. helyezés › Ivan Juricka / Jiri Fanta  • Max Carp Team 1

Max Carp Team Hungary

2011 I. Max Masters Marathon Cup

III. helyezés
Szidiropulosz András / Stenger Ferenc

VI. Gigant Baráti Bojlis Tal. Zalaszentmihály

 III. helyezés
Szidiropulosz András / Stenger Ferenc

I. Nagyrédei Classic Free Carp Bojlis Kupa

III. helyezés
Szőke Sándor / Szőkéné Hulin Erika

Kitünő Minőségű Prémium Termék

A cseh MaxCarp gyártó kitűnő minőségű termékeit a magyar horgászok is könnyedén elérhessék, a közelmúltban létrehoztunk egy webshopot annak érdekében, hogy a vásárlók mindig friss és naprakész információkat kaphassanak a forgalmazott árukról, valamint azok alkalmazásáról. Az állandó akciók, valamint hasznos tippek mellett online segítség is vár azokra, akik a MaxCarp megbízható termékeit szeretnék használni a jövőben.

Bait Web Shop