Kemény Horog bojli MAX 24 mm – speciális szelektív sós csali

Eddig sok horgász életét megkeserítették az apróbb halak amelyek lecsípkedték a pontyoknak szánt bojlit. Erre a problémára megoldás az új kemény 24 mm tengeri sóban pácolt Max Carp csalizó bojli ami magába foglalja a nyolc méltán népszerű ízesítést.
Kiváló beltartalommal rendelkező kész bojli gyártástechnológia BIO-Nature ! Ezek a fantasztikus bojlik igazi gyöngyszemei a csaliknak, amelynek alapja a sikeres MAX sorozat fagyasztott bojlijai. Létrehoztunk egy kiegyensúlyozott, első osztályú halliszt tartalommal bíró csalit (több mint 50%),ami ezenfelül tartalmaz még esszenciális kivonatokat, tejfehérjéket, enzimeket, fűszereket, főtt madár eledelt, kendert. Tartalmaz egész tojást,tojáshéjat a CRUNCH hatás miatt ami a pontyok természetes táplálékának a kagylónak a héjját utánozza. Válogatott kombinációja, A magas minőségű folyékony aminó savaknak és attraktoroknak.
Tartósítószert nem tartalmaz, és „E” ömlesztett anyagokat sem!!! Köszönhető az egyedülálló összetételének ,a vízbe érve azonnal a teljes vízoszlopban kezdi terjeszteni az ellenállhatatlanul erős élelmiszer-jeleket . Jellege, szinte azonos a fagyasztott bojliéval. Ajánljuk a rövid és a hosszú távú horgászatra. Ugyancsak alkalmas iszapos vizekre Tartalmaz GLM kivonat és nagy tisztaságú máj port immár megnövelt mennyiségben (10%)

• bojlie átmérője 24 mm
• 200 g csomag a megszokott zárható dobozban ( A dobozban természetes tengeri sóban vannak tárolva )

Összesen 11 találat