Ez a termék, egy új kombinációja, a különböző bomlási idejű pelleteknek.  (4 fajta – hal, GOLD , tejsav és Minimax). Ennek köszönhetően, illetve a kis méretük miatt, különösen alkalmasak PVA tasakokba és hálókba. Egész évben hatékonyan működő csalogató anyag. Jól oldódik hideg vízben is. Különleges vonzerejét nem csak a GOLD ízű részeknek (krém / gyümölcs ) köszönheti, hanem a gyors oldódásának, felhősödő képességének, amely igen attraktív hatású a pontyok és az amurok, számára egész évben.

Az egyediségét a különleges gyártási technológia biztosítja. Ezáltal a létező legjobbat adjuk a horgászok kezébe. A válogatott összetevőknek köszönhetően nem terheli a halak emésztőrendszerét, könnyen emészthető, és rendkívül  sokoldalúan használható. Ezeket a pelleteket kizárólag a MAX carp–nak gyártják. Tartalmaznak enzimatikus liszteket, kiváló minőségű tejfehérjéket, a legjobb aminosavakat karra-alanin, valin, glicin, és természetesen betaint és lizint. A piacon értékesített legelterjedtebb pelletek, sajnos nem igazán a pontyoknak lettek kifejlesztve, mivel nagy mennyiségű zsírt tartalmaznak, ami jelentősen, sokszor károsan befolyásolhatja a halak emésztést. A kezdetektől fogva ragaszkodunk ahhoz az elvhez, hogy mi nem akarunk olyan kis kereskedők lenni, akik csak “újracsomagolják” a külföldön vásárolt (leginkább nem pontyoknak szánt) termékeket. Inkább a pontyok táplálkozási szakértőivel való együttműködésnek köszönhetően, újszerű pelleteket hoztunk létre, amelyek egyedülállóak a piacon.

A ponty szó szerint “megőrül”az ízéért. A gyártás és a tesztelés sok időt vett igénybe, de megérte. Ha a fogósság mellett fontos neked is a pontyok egészsége, tegyél egy próbát vele! Javasoljuk hozzá a boosterjeinket illetve az exluzív folyékony kivonatainkat a még jobb csalogató hatás érdekében.

Összesen 2 találat