[vc_row css=”.vc_custom_1425031589755{margin: 10px !important;}” row_type=”row” type=”grid” text_align=”left” video_overlay=””][vc_column][vc_column_text]

Az idei újdonságok!!
Anabolic Drug,Fruit Drug,Liver Drug( Bojli hard, hookbaits,paszta),

Exclusive extract: Liver drug liquid, Liver drug powder, Csl Drug liquid,
Fluoro pop up – Anabolic exotica
És megújult a Pva Red minimax pellet is!!!

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

LIVER DRUG LIQUID ( Exclusive kivonatok )

Egyedülálló erősen koncentrált folyékony attraktor, amelynek az alapja, a természetes ízű és aromájú máj, amely mindig a legjobb attraktor a pontyok részére. A tömény májkivonat mellett Tartalmaz még olyan kivonatokat mint a lép, , szúnyoglárva, kagyló és rákok. Tartalmaz többek között egy további vízben oldódó kizárólagos kivonatot GLM-t. Ez egy fontos összetevője a az új bojli sorozatnak “drug”. Nem csak a bojlit tehetjük vele vonzóbbá hanem alkalmas a pelletek locsolására és stickmix készítésére. Ez nem nevezhető másnak, mint egy ékszernek, mert minél többet locsolunk az etetésre és a csalira, annál nagyobb függőséget lehet okozni a csalival a pontyoknak.

Az egyedülálló összetétele miatt, a vízbe érés után a teljes vízoszlopban kezdenek terjedni az ellenállhatatlanul erős étvágyfokozók, amire a ponty úgy reagálnak, mint egy “máj drogra” Azoknak ajánljuk, akik nem ismernek kompromisszumot a pontyhorgászatban. Ha megszagolja és kipróbálja a horgászatban, mindörökre memóriájába kódolódik a neve “Liver drog.”

Ajánlott használati utasítás: az etetőanyagok és csali (bojli, pellet, , stick mix, method mix) öntsünk le

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

Liver Drug Liquid + Liver Powder.

Rázzuk össze, hogy mindent egyenletesen bevonjon, és hagyjuk 10 percig állni. Aktívan dolgozik (hagyjuk, hogy magába szívja a csali).
Ha szeretnénk, még vonzóbbá tenni a csalinkat, akkor még megszórjuk Liver Drog Porral is.
Természetesen ezt is alaposan össze kell rázni.

Pasztát is készíthetünk belőle: Liver drog “Liquid+Liver Drog “por”, és alaposan keverjük őket össze.
Aztán kézbe véve tökéletes pasztává gyúrható, ha kell akkor még adjunk hozzá a porból a megfelelő állag eléréséhez. Vonjuk be vele a horogra szánt csalit majd, hagyjuk száradni néhány percig utána lassan oldódó attraktív bevonatot képez a csalink körül.
Abban az időben, mikor a pontyok nincsenek étvágyuknál kiváló attraktor lehet, amelynek a halak alig tudnak ellenállni.

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

CSL DRUG LIQUID ( Exclusive kivonatok )

Intenzíven illatos koncentrált folyékony étvágyfokozó, amelynek alapja a természetes ízű és aromájú tejes kukorica, amelyet összekevertünk máj kivonattal,így még vonzóbbá tettül a pontyok számára.
A kukorica kivonat mellet, tartalmaz egyéb, vízben oldódó kivonatot ami a máj és a Green Lipped Mussel, és ezen felül hozzáadtunk még dúsított betaint is. Vonzóbbá tehetjük vele az etető és csalizó bojlit, pelletet valamint a method és stick mixet. Hogy mennyit érdemes használni belőle annak csak a pénztárcánk szab határt, mert minél többet locsolunk a csalinkra és az etetőanyagokra annál nagyobb függőséget tudunk okozni vele a pontyoknak.

Az egyedülálló összetétele miatt, a vízbe érés után a teljes vízoszlopban kezdenek terjedni az ellenállhatatlanul erős étvágyfokozók Javasolt használati utasítás: Öntsük rá a csalira. majd alaposan rázzuk össze, hogy mindent egyenletesen bevonjon, és hagyjuk 10 percig állni. Ez idő alatt aktívan dolgozik (hagyjuk, hogy magába szívja a csali).
Ha szeretnénk, még vonzóbbá tenni a csalinkat, akkor még megszórjuk Liver Drog Porral is.
Természetesen ezt is alaposan össze kell rázni.

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

ANABOLIC EXOTICA ( Floating bojli Fluor )

A hosszú ideig lebegőképes pop-up fluo narancssárga színű. Aromája az édes narancs és a banán kiváló kombinációja. Ennek a kétféle íznek köszönheti, minden évszakban a fogósságát.
Jellegzetes aromáját érett narancs és édes banán és a hozzájuk illő esszenciális olajak adják. Valamint jól látható a halak számára. Ez a feltűnő bojli “univerzális” kedvenc lehet, hóemberként, különösen a hideg évszakokban. Szín: fluo – narancs

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

Liver Drug (Fresh Bojli – Max series)

A Max Carp cég egyedi fejlesztésű, ellenállhatatlan bojlija . Ez olyan mintegy drágakő és szinte bűn vele sokat etetni, de minél többet szór belőle a horgász, annál nagyobb függőséget okoz a pontyoknak.. Fűszeres jellegű kivételes csali, ami szó szerint tele raktunk a legjobb minőségű máj porral , GLM kivonattal és enzimatikus hidrolizált liszttel. Nincsenek benne “E” ömlesztett anyagok! Az egyedülálló összetételének köszönhetően a vízbe érés után azonnal vízoszlop teljes magasságában kezd terjedni ellenállhatatlanul erős attraktorai amit ha a pontyok megéreznek függőjévé válnak, mint a drogosok ” Liver Drug ” Csali igazi Specimen Hunter-eknek, akik nem ismernek kompromisszumot. Ha valaki megszagolta és ki próbálta a vizben, akkor mindörökre memóriájába kódolja ezt a nevet “Liver Drug”. A hosszabb távú horgászatokra is kiváló. Természetes intenzív illat jellemzi, a máj mellett egyedi illóolajok találhatóak mint mexikói hagyma és a pirospaprika.

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

Fruit Drug (Fresh Bojli – Max series)

Egész évben, és nagyon gyorsan hatékony bojli aminek az alapja hidrolizált enzimes halliszt és könnyen emészthető tejfehérjék kombinációja. ezen felül olyan természetes kivonatot tartalmaz mint a rák ami páratlan ízfokozó. Folyékony összetevői is kiváló minőségű és persze ezek is természetes kivonatok, amik jól oldódnak minden hőfokú vízben. Az alapvető ízeken felül még 3 féle illóolajjal fokoztuk az ízhatást.
Tekintettel a magas vízben oldódó kivonatok arányára ami, biztosítja a hosszú távú hatékonyságát. Ötvöztük az olyan, trópusi gyümölcsök mint az édes narancs (banán, ananász, ….), valamint a szilva + 3féle illóolaj ízét és illatát.
A gyártás utolsó fázisában természetesen ezek a bojlik is átesnek az un. enzimatikus áztatáson ami pótolja a párolás közbeni íz és aromaveszteségeket..
Ezek az aromák és illóolajak ellenállhatatlanná teszik ezt az “univerzálisnak” nevezhető csalit, különösen a hideg évszakokban ….

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]

ANABOLIC DRUG (Fresh Bojli – Max series)

Ez a bojli, a fő vonzerejét a természetes ízének köszönheti. Az új szokatlan friss ízektől válik rendkívül sikeres csalivá. Anabolikus Drug alapjai az aktív gyorsan kioldódó összetevők, mint a kagyló, rák, lazac és csodálatosan “illatos” máj. A háttérben jelenik meg furcsa szagú asafoetida.( indiai konyha ismert fűszere, csípős íze, valamint igen erős, átható, fokhagymajellegű illata van)
A jelenlegi tesztek alapján nagyon gyors sikereket értek el, az olyan vizeken ahol régóta bojlival horgásznak, és kagylók, rákok találhatóak. Ezekre a vizekre ez a bojli a nyilvánvalóan megfelelő választás. A saját pasztájával bevonva, igazi mágnesként vonzza a nagy pontyokat!

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center”][vc_column_text]