Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel láttuk el, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a keresést. Igyekszünk a lehető legtöbb adatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. A kiválasztott termékhez ajánljuk a szorosan hozzá kapcsolódó termékkört.


 Böngészés, keresési lehetőségek

Az áruházban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat, nézelődhet. Ebben az esetben az Ön adatainak megadása nem szükséges. A lap bal oldalán található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Egy termék képére való kattintással eljuthat a hozzá tartozó részletes információs oldalra, ahol már beteheti az adott terméket a kosarába is. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, megvásárolni, folytassa a böngészést ugyanebben a formában.


 Rendelés menete

A kosárba behelyezett termékek csak abban az esetben vásárolhatóak meg, amennyiben ön már regisztrálta magát a www.maxcarp.hu internetes oldalon. A termék vagy termékek amelyeket behelyezett a kosarába, több részből álló rendelés esetén a végösszegük automatikusan összeadódik. A végleges megrendelés előtt ön változtathat a rendelésén a + és – jelek használatával. Ezt követően a végösszeg automatikusan változik az ön döntése alapján. A megrendelt termék végösszegeként megjelenő összeghez hozzáadódik a szállítás költsége. A 30.000.- Ft értékösszeget meghaladó rendelés esetén ingyenes szállítási költséget biztosítunk az ön számára. A rendelését követően ön kap egy visszaigazoló e-mail üzenetet, amelyben feltüntetjük a megrendelt termékeket részletesen a végösszeggel együtt. A webáruházban feltüntetett árak bruttó értékűek. Az ÁFA értékét már tartalmazza.


 A rendelés elfogadása

A rendelés leadásáról és elfogadásáról rendszerünk Önt egy válasz e-mailben tájékoztatja.


Szavatosság

A Maxcarp.hu által forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk. Szavatosság időtartama az alapanyagokra és termékekre (dip, pop-up, bojli, bojli mix, olaj … ) a terméken feltüntetett 2év (24 hónap) érvényes. Ez alól kivételt képez a fagyasztott termékek csoportja.

Szavatosság igénye esetén a vevő kérhet: kicserélést, kivéve , ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a nem rendeltetésszerű használatból következően alkalmatlanná vált a felhasználásra.


 Fizetési mód

Előre utalással, vagy utánvétes fizetéssel.


 Rendelés leadása tévedésből

A leadást követően e-mailben az info@maxcarp.hu címen mondhatja le a csomag feladása előtt minden következmény nélkül

 Webáruház

Ön a MAX CARP horgászcikkeket kínáló internetes áruházban jár. A hozzávetőlegesen 185 féle termék közül a webáruházban közvetlenül megvásárolhatja az Ön által kiválasztottat. A webáruházat a Török Anett (székhely: 8132 Lepsény Zrínyi utca 13. / nyilvántartási szám: 53980999 / adószám: 69992250-1-27 üzemelteti.


 Megrendelés

A megrendelések feladása kizárólag elektronikus úton, a Maxcarp.hu weboldalon keresztül történhet. Ha Ön a Maxcarp.hu oldalon már regisztrálta magát (felhasználói nevét és jelszavát beírta), akkor a program az Ön megrendelési adatlapját (szállítási cím, számlázási cím, stb.) megadott adatokkal automatikusan kitölti. Amennyiben még soha nem regisztrálta volna magát oldalunkon, akkor most ezt is megteheti. Kérjük, kísérje figyelemmel levelezését (a regisztrációban megadott e-mail címen), mert e-mailben tartjuk Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a rendelés menetéről, kiszállítás idejéről, vagy a rendelt termék beérkezéséről.


 Kiszállítás és fizetés

A csomagok kiszállítását Magyarország teljes területére vállaljuk, [ futárszolgálattal].
A megrendelt termékek árát, valamint a bruttó 30.000.- Ft értéket meg nem haladó vásárlások esetén a bruttó [2290.-] Ft-os szállítási költséget a csomag átvételekor készpénzben egyenlíti ki a vásárló. A szállítás címtől és csomagmérettől függetlenül ugyanannyiba kerül, a bruttó 30.000.- Ft értéket meghaladó vásárlások esetén pedig ingyenes.

Kérjük, hogy rendelésekor a weboldalon feltüntetett lehetőségek közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelő szállítási időpontot. Amennyiben a futár nem találja Önt a megadott címen az előre egyeztetett időpontban, értesítőt hagy, amely alapján, az abban megadott elérhetőségek bármelyikén keresztül [8] napon belül kérhet másodszori kézbesítést. Ha az értesítés ellenére nem keresi a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség.

A rendeléseket [3-5] munkanapon belül igyekszünk teljesíteni, az esetlegesen későbbre várható teljesítésről e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Amennyiben egyéb kívánsága van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a megjegyzés rovatban feltüntetheti, és mi igyekszünk teljesíteni.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg mobiltelefon-számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot adjon meg.

Kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben a csomag sérült, hibás, hiányos, vagy nem a kért termék került kiszállításra, és/vagy a számla adminisztrációs hibát tartalmaz, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba, a csomag átvételét követő három (3) napon belül.

Kérjük, kifogásairól, észrevételéről haladéktalanul, de legkésőbb az átvételt követő három (3) napon belül tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat az info@maxcarp.hu e-mail címen, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk. Ilyen kifogások, észrevételek hiányában a terméket elfogadottnak kell tekinteni.


Távollevők között kötött szerződés

A megrendelés webáruházon keresztül történő elküldésével és annak a Maxcarp.hu által a vásárló regisztráció során megadott e-mail címére elküldött elektronikus levélben történő visszaigazolásával az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján távollevők között kötött szerződés jön létre az Maxcarp.hu mint Szállító, valamint a regisztrált megrendelő, mint Vevő között.

A Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által a megrendelés során kiválasztott termékeket az azon megjelölt magyarországi szállítási címre, a Vevő által a webáruházon keresztül, a megrendelés során kiválasztott időpontban eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul felvenni a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Vevő köteles az általa feladott megrendelésben megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza, amennyiben az nem díjtalan – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Az esetleges jogviták elbírálására a pertárgy értékétől függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság illetékes.

A jelen dokumentumban és az egyedi megrendelésekben nem szabályozott kérdésekre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet, valamint a Polgári Törvénykönyv szabályai irányadók.

A Maxcarp.hu a Vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.


Adatkezelési alapelveink

A Maxcarp.hu tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár az interneten, akár a cég munkatársain keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A webáruházon keresztül vásárlók által megadott személyes adatokat a Maxcarp.hu (név: Török Anett; székhely: 8132 Lepsény Zrínyi utca 13; nyilvántartási szám: 53980999; adószám: 69992250-1-27) a vonatkozó jogszabályokban foglalt előírásoknak, így különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a lent részletezett adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeli.

A megrendelés pontos teljesítése érdekében megadott adatokat egyéb célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át, nem értékesítjük.

Webáruházunkban az érdeklődő látogatók önkéntesen iratkozhatnak fel hírlevél szolgáltatásunkra. A feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és e-mail címének megadását kérjük. Minden hírlevélben közzé tesszük azt az e-mail címet, melyen keresztül bármikor egyetlen e-mail küldésével a levelező listáról le lehet iratkozni, illetve a hírlevél szolgáltatás lemondható.


Szerzői Jog

A Maxcarp.hu weboldalain található tartalom a Török Anett szellemi tulajdonát képezi és engedélye nélkül sem on-line, sem nyomtatott formában nem használható fel. A weboldal egyes részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének a további használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A Maxcarp.hu weboldalai olyan hivatkozást tartalmazhatnak, melyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a Maxcarp.hu nem vállal felelősséget.


Elérhetőség

További felvilágosítást az info@maxcarp.hu e-mail címen keresztül nyújtunk.