Kemény Horog bojli MAX 24 mm – 30 mm speciális szelektív sós csali

Eddig sok horgász életét megkeserítették az apróbb halak amelyek lecsípkedték a pontyoknak szánt bojlit. Erre a problémára megoldás az új kemény 24 mm tengeri sóban tárolt Max Carp csalizó bojli. Ami magába foglalja a 10 méltán népszerű ízesítést.
Kiváló beltartalommal rendelkező, kész bojli. Gyártástechnológia BIO-Nature! Ezek a fantasztikus bojlik igazi gyöngyszemei a csaliknak. Amelynek alapja a sikeres MAX sorozat fagyasztott bojlijai. Létrehoztunk egy kiegyensúlyozott, első osztályú halliszt tartalommal bíró csalit (több mint 50%). Ami ezen felül tartalmaz még esszenciális kivonatokat, tejfehérjéket, enzimeket, fűszereket, főtt madár eledelt, és kendert. Tartalmaz egész tojást, tojáshéjat. A CRUNCH hatás miatt, ami a pontyok természetes táplálékának a kagylónak a héjját utánozza. Válogatott kombinációja, a magas minőségű folyékony aminó savaknak és attraktoroknak.
Tartósítószert és „E” ömlesztett anyagokat nem tartalmaz! Ajánljuk a rövid és a hosszú távú horgászatra. Ugyancsak alkalmas iszapos vizekre. Tartalmaz GLM kivonat és nagy tisztaságú máj port, immár megnövelt mennyiségben (10%)

• bojlie átmérője 24mm-30mm
• 200g- 300g csomag a megszokott zárható dobozban ( A dobozban természetes tengeri sóban vannak tárolva )

Cím

Go to Top